slideshow

Thursday, August 23, 2012

அதரம் மதுரம், வதனம் மதுரம்-Atharam madurai vathanam mathuram



1.அதரம் மதுரம், வதனம் மதுரம்,
நயனம் மதுரம், ஹசிதம் மதுரம்,
ஹ்ருதயம் மதுரம், கமனம் மதுரம்
மதுராதிபதேலகிலம் மதுரம்

2.வசனம் மதுரம், சரிதம் மதுரம்,
வசனம் மதுரம், வலிதம் மதுரம்,
சலிதம் மதுரம், ப்ரமிதம் மதுரம்,
மதுராதிபதேலகிலம் மதுரம்
3.வேணுர் மதுரா,ரேணுர் மதுரஹா
பணிர் மதுரஹா, பாதௌ மதுரம்
ந்ரித்யம் மதுரம், சக்ஹ்யம் மதுரம்,
மதுராதிபதேலகிலம் மதுரம்

4.கீதம் மதுரம், பீதம் மதுரம்
புக்தம் மதுரம், சுப்தம் மதுரம்,
ரூபம் மதுரம், திலகம் மதுரம்,
மதுராதிபதேலகிலம் மதுரம்

5.கரணம் மதுரம், தரணம் மதுரம்,
ஹரணம் மதுரம், ஸ்மரணம் மதுரம்,
வமிதம் மதுரம், சமிதம் மதுரம்,
மதுராதிபதேலகிலம் மதுரம்

6.குஞ்ஜா மதுரா, மாலா மதுரா,
யமுனா மதுரா, வீசி மதுரா,
அலிலம் மதுரம், கமலம் மதுரம்,
மதுராதிபதேலகிலம் மதுரம்

7.கோபி மதுரா, லீலா மதுரா,
யுக்தம் மதுரம்,முக்தம் மதுரம்,
த்ரிஷ்டம் மதுரம், சிஷ்டம் மதுரம்,
மதுராதிபதேலகிலம் மதுரம்

8.கோபா மதுரா, காவோ மதுரா
யஷ்டிர் மதுரா, ஸ்ருஷ்டிர் மதுரா
தலிதம் மதுரம், ப்ஹளிதம் மதுரம்
மதுராதிபதேலகிலம் மதுரம்

1.Adharam Madhuram, Vadanam Madhram,
Nayanam Madhuram, Hasitham Maduram,
Hrudhayam Madhuram, Gamanam Maduram,
Madhuradhipather Akhilam Madhuram.

2.Vachanam Madhuram, Charitham Madhuram,
Vasanam Madhuram, Valitham Madhuram,
Chalitham Madhuram, Bramitham Maduram,
Madhurathipather Akhilam Madhuram.

3.Venur Madhuro, Renur Madhuraha,
Panir Madhuraha, Padhou Madhuram,
Nrithyam Madhuram, Sakhyam MadhuraM,
Madurathipather Akhilam Maduram

4.Geetham Madhuram, Peetham Madhuram,
Bhuktham Madhuram,Suptham Madhuram,
Roopam Madhuram, Thilakam Madhuram
Madhurathipather akhilam Madhuram.

5.Karanam Madhuram, Tharanam Madhuram,
Haranam Madhuram, smaranam Madhuram,
Vamitham Madhuram, Samitham Maduram,
Madhurathipather akhilam Madhuram.

6.Gunja Madhura, Mala Madhura,
Yamuna Madhura, Veechi Madhura,
Salilam Madhuram, Kamalam Madhuram,
Madhurathipather akhilam Madhuram.

7.Gopi Madhura, Leela Madhura,
Yuktham Madhuram, Muktham Madhuram,
Drishtam Madhuram,Sishtam Madhram,
Madhurathipather akhilam Madhuram

8.Gopa Madhura, Gavo Madhura,
Yashtir Madhura, Srushtir Madhura,
halitham Madhram, Phalitham Madhuram,
Madhurathipather akhilam Madhuram.

1.अथरम मदुरम,वदनं मदुरम
नयनं मदुरम , हसिस्थं मदुरम
हृदयं मदुरम, गमनं मदुरम,
मदुराधिपते अखिलं मदुरम.
2.नं मदुरम,चरिथं मदुरम,
वसमम मदुरम,वलिथं मदुरम,
मदुराधिपते अखिलं मदुरम
3नुर मादुरो, रेणुर मदुरह
पनीर महुरह, पधोऊ मदुरम,
न्रिथ्यम मदुरम,सख्यं मदुरम,
मदुराधिपते अखिलं मदुरम
4.गीतं मदुरम, पीठं मदुरम,
भुक्थं मदुरम, सुप्तं मदुरम,
रूपं मदुरम,थिलाकम मदुरम
मदुराधिपते अखिलं मदुरम
5.करणं मदुरम, थरणं मदुरम,
हरनाम मदुरम, स्मरणं मदुरम
वमिनम मदुरम, समिथं मदुरम,
मदुराधिपते अखिलं मदुरम
6.गूंजा मथुरा, माला मथुरा,
यमुना मथुरा, वीची मथुरा,
सलिलं मदुरम,कमलं मदुरम,
मदुराधिपते अखिलं मदुरम
7.गोपी मथुरा, लीला मथुरा,
युक्थं मदुरम, मुक्थं मदुरम,
दृष्टं मदुरम,सिश्तम मदुरम,
8.गोपा मथुरा, गावो मथुरा,
यस्तिर मथुरा,स्रुश्तिर मथुरा
हलिथं मदुरम, फलिथं मदुरम
मदुराधिपते अखिलं मदुरम
मदुराधिपते अखिलं मदुरम




No comments:

Post a Comment